Sidor

måndag 14 december 2009

Tiden går alldeles för fort!


Det var verkligen ett tag sedan jag skrev på denna sida, jag kom helt av mig men det beror endast på att det bara snurrar på för fullt. I min följetong om våra gåsamiddagar så kom aldrig avslutningen med den skånska äppelkakan, men vi får ta den en annan gång! Gåsamiddagarna blev fullbokade och väntelistorna växte vissa dagar, för att sedan med 5 dagars julstök övergå i Julbord.


Vi stängde i 5 hela dagar för att rulla köttbullar, laga pastejer och patéer, baka kakor och jultårtor, lägga in sillarna, julpynta och klä granen - och nu är vi inne på årets sista vecka här hos oss!


Att vi har haft ett bra år är ju något vi gärna skryter med i lågkonjunkturens tecken - men sanningen att säga så är detta år "all time high" för oss vilket känns underbart med tanke på alla timmar och arbete vi lagt ner på verksamheten.


Tankar inför nästa år - ja, vi vill gärna profilera oss mer för ekologiskt och närproducerat och det är nog den vägen vi kommer att gå i alla våra verksamheter såsom restaurang, hotell, och butik.

Vi har hela januari på oss att fundera och spåna idéer, för det är just det vi gör när vi vilar!
Tips inför julen:
Ät mycket sill - det är nyttigt!
Lägg in din egen sill - det är enkelt om du släpper loss fanasin!
Stressa inte inför julen - den kommer ändå!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar